Το Χωριό του Βιβαρίου

Τι καλύτερο από το να μπορείτε να συνδυάσετε στις διακοπές σας ένα παραδοσιακό γραφικό ελληνικό χωριό με τις ομορφιές της Πελοποννήσου και των κοντινών περιοχών του Ναυπλίου. Η διαμονή σας στο Βιβάρι μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά και περισσότερα. Επισκεφθείτε τη μικρή εκκλησία στου Αγ. Σπυρίδονα όπου γίνονται πολλοί γάμοι και το παρεκλήσι του Αγ. Νικολάου που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού και δίπλα στο φάρο. Το χωριό από μόνο του έχει μια ήσυχη και ήρεμη ατμόσφαιρα και είναι το ιδανικό μέρος για ξεκούραστες και ευχάριστες διακοπές στην Ελλάδα. Προσφέρει πολλές θαυμάσιες ταβέρνες που έχουν η κάθεμια πανοραμική θέα στον κόλπο. Το Βιβάρι βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας, κοντά στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου και προτιμάται από τους τουρίστες και τους ντόπιους για την ομορφιά του και τις καθαρές ακτές.
Προσφέρει πολλές θαυμάσιες ταβέρνες που έχουν η κάθεμια πανοραμική θέα στον κόλπο. Το Βιβάρι βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της Αργολίδας, κοντά στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου και προτιμάται από τους τουρίστες και τους ντόπιους για την ομορφιά του και τις καθαρές ακτές.

Παραλία Βιβάρι Αργολίδα

Ο κόλπος του Βιβαρίου είναι ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι που προστατεύεται από τους ανέμους και είναι επίσης διάσημο για το ολονύκτιο αγκυροβόλημα από γιώτ και άλλα σκάφη. Το λιμάνι του Βιβαρίου υπήρξε ναύσταθμος από τους Ενετούς κατά τη διάρκεια της κυριαρχίας τους στην περιοχή. Το Βιβάρι είναι ένα μαγευτικό χωριό με μια μοναδική γοητεία, σκηνικό, και κρυστάλινη καθαρή θάλασσα που μαγνητίζει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο δια ξηράς ή δια θαλάσσης. Καθημερινές ανάγκες όπως ταχυδρομείο, φαρμακείο και ιατρείο εξυπηρετούνται στο γειτονικό χωριό του Δρεπάνου (μόλις 1,5 χλμ). Συνολικά το Βιβάρι έχει πολλά να προσφέρει στους τουρίστες και επιπλέον είναι μια υπέροχη τοποθεσία από την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και ενδιαφέροντα μέρη της Πελοποννήσου με ημερήσιες εκδρομές.

Βιβάρι Ταβέρνα

Μην Χάσετε

Βιβάρι - Πλάνα από Drone

Ευχαριστούμε τον Kostas Ko για την χρήση των πλάνων.

Εγγυόμαστε καλύτερες τιμές με απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα μας!

ESPA-PPEL-EU banner