ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή με τις παρακάτω πληροφορίες. Θα χαρούμε να ακούσουμε από εσάς. Δείτε την τοποθεσία μας στον χάρτη και τις οδηγίες παρακάτω.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • 27520 92346
  • 27520 92773
  • Παραλία Βιβαρίου, Βιβάρι, 21060 Αργολίδα
  • info@stork-vivari.gr

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΑΡΙ

Τα Διαμερίσματα Stork στο Βιβάρι βρίσκονται στην Αργολική επαρχία της Πελοποννήσου, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το χάρτη στα αριστερά για να βρείτε την διαδρομή προς το Βιβάρι και την γύρω περιοχή μόλις φτάσετε σ'εμάς.

Το σύντομο ταξίδι της μιάμισης ώρας από την Αθήνα κάνει την Αργολίδα ένα φημισμένο προορισμό για τους τουρίστες που ταξιδεύουν απ'όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δρόμοι είναι πολύ καλή κατά την διάρκεια του ταξιδιού στον αυτοκινητόδρομο και για τα τελευταία δέκα πέντε χλμ. μετά το Ναύπλιο, ακολουθείτε ένα γραφικό δρόμο κατά μήκους των ακτών φτάνοντας στο Βιβάρι.

Γι'αυτους που προτιμούν να ταξιδεύουν με τα λεωφορείο στο Ναύπλιο παρακαλώ δείτε την ιστοσελίδα της ΚΤΕΛ Πελοποννήσου γιαδρομολόγια των τοπικών λεωφορείων από την Αθήνα και γύρω από την Αργολίδα. Ο προορισμός σας θα είναι το Ναύπλιο και από εκεί με λεωφορείο ή ταξί για το Βιβάρι, υπάρχει σταθμός ταξί απέναντι από την στάση λεωφορείων στο Ναύπλιο ή μπορούμε να ρυθμίσουμε εκ των προτέρων γι'αυτη την υπηρεσία.

Αν προτιμάτε το ταξίδι με τρένο προτίνουμε να ελέγξετε την ιστοσελίδα του ΟΣΕ Εθνικού Σιδηροδρομού. Αν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο παρακαλώ να ελέγξετε τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε εκ μέρους σας ή ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από μια τοπική εταιρεία ή ένα ταξί να σας περιμένει κατά την άφιξή σας αν το επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Oδικές αποστάσεις: Αθήνα 150 χλμ. (Αεροδρόμιο 160 χλμ.), Ναύπλιο 11 χλμ., Πάτρα 200 χλμ., Καλαμάτα 175 χλμ., Μυκήνες 25 χλμ., Θέατρο της Επιδαύρου 20 χλμ., Θέατρο του Άργους 20 χλμ., Αρχαία Ασίνη 5 χλμ.

Εγγυόμαστε καλύτερες τιμές με απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα μας!

ESPA-PPEL-EU banner