ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας... είναι εύκολο!. Για οποιαδήποτε εποχή, για μια πληροφορία, τιμή ή κράτηση. Βρέιτε τη τοποθεσία μας στον χάρτη και τις οδηγίες παρακάτω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
SOCIAL MEDIA

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΑΡΙ

Τα Διαμερίσματα Stork στο Βιβάρι βρίσκονται στην Αργολική επαρχία της Πελοποννήσου, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα
Shape

Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το χάρτη στα αριστερά για να βρείτε την διαδρομή προς το Βιβάρι και την γύρω περιοχή μόλις φτάσετε σ'εμάς.

Το σύντομο ταξίδι της μιάμισης ώρας από την Αθήνα κάνει την Αργολίδα ένα φημισμένο προορισμό για τους τουρίστες που ταξιδεύουν απ'όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι δρόμοι είναι πολύ καλή κατά την διάρκεια του ταξιδιού στον αυτοκινητόδρομο και για τα τελευταία δέκα πέντε χλμ. μετά το Ναύπλιο, ακολουθείτε ένα γραφικό δρόμο κατά μήκους των ακτών φτάνοντας στο Βιβάρι.

Γι'αυτους που προτιμούν να ταξιδεύουν με τα λεωφορείο στο Ναύπλιο παρακαλώ δείτε την ιστοσελίδα της ΚΤΕΛ Πελοποννήσου γιαδρομολόγια των τοπικών λεωφορείων από την Αθήνα και γύρω από την Αργολίδα. Ο προορισμός σας θα είναι το Ναύπλιο και από εκεί με λεωφορείο ή ταξί για το Βιβάρι, υπάρχει σταθμός ταξί απέναντι από την στάση λεωφορείων στο Ναύπλιο ή μπορούμε να ρυθμίσουμε εκ των προτέρων γι'αυτη την υπηρεσία.

Αν προτιμάτε το ταξίδι με τρένο προτίνουμε να ελέγξετε την ιστοσελίδα του ΟΣΕ Εθνικού Σιδηροδρομού. Αν ταξιδεύετε από το αεροδρόμιο παρακαλώ να ελέγξετε τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώσουμε εκ μέρους σας ή ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από μια τοπική εταιρεία ή ένα ταξί να σας περιμένει κατά την άφιξή σας αν το επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Oδικές αποστάσεις: Αθήνα 150 χλμ. (Αεροδρόμιο 160 χλμ.), Ναύπλιο 11 χλμ., Πάτρα 200 χλμ., Καλαμάτα 175 χλμ., Μυκήνες 25 χλμ., Θέατρο της Επιδαύρου 20 χλμ., Θέατρο του Άργους 20 χλμ., Αρχαία Ασίνη 5 χλμ.